Blog

Bij WebBloxz geloven we in het delen van kennis en het stimuleren van groei in de webontwikkelingsgemeenschap. Daarom bieden we regelmatig informatieve en inspirerende blogs over webtechnieken. Onze blogs behandelen een breed scala aan onderwerpen, variërend van de nieuwste trends in webdesign tot praktische tips voor het optimaliseren van websites. Of je nu een beginnende ontwikkelaar bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een ervaren professional die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, onze blogs zijn een waardevolle bron van informatie. We delen praktische inzichten, handige tutorials en diepgaande analyses om je te helpen bij het creëren van boeiende en geavanceerde webervaringen. Blijf op de hoogte van onze blogs en ontdek hoe je jouw webprojecten naar een hoger niveau kunt tillen.

Tablet met een schets van een website ontwerp

Call to Actions (CTA's)

Je hebt waarschijnlijk al eens gehoord van het belang van een aantrekkelijk webdesign. Maar wist je dat een effectieve Call to Action (CTA) net zo belangrijk is voor het succes van je website?

De Voordelen van WebBloxz ten opzichte van WordPress: Veiligheid, Betrouwbaarheid en Beheersbaarheid

Veiligheid, Betrouwbaarheid en Beheersbaarheid

WordPress heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen als Content Management Systeem (CMS) voor het bouwen van websites. Het is zonder twijfel een krachtig platform, maar het heeft ook zijn nadelen die niet over het hoofd gezien kunnen worden.

WYSIWYG editor van WebBloxz

WYSIWYG Editor voor Intuïtief website beheer

Als het gaat om het creëren en onderhouden van een moderne en professionele website, staat WebBloxz op de voorgrond met zijn geavanceerde WYSIWYG editor (What You See Is What You Get).

Meta tags

Meta Title en Meta Description

Zowel Meta Title als Meta Description spelen een rol bij het verbeteren van de klikfrequentie van jouw website in de zoekresultaten.

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.