Blog, onze kennis delen

Bij WebBloxz geloven we in het delen van kennis en het stimuleren van groei in de webontwikkelingsgemeenschap. Daarom bieden we regelmatig informatieve en inspirerende blogs over webtechnieken. Onze blogs behandelen een breed scala aan onderwerpen, variërend van de nieuwste trends in webdesign tot praktische tips voor het optimaliseren van websites. Of je nu een beginnende ontwikkelaar bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een ervaren professional die op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen, onze blogs zijn een waardevolle bron van informatie. We delen praktische inzichten, handige tutorials en diepgaande analyses om je te helpen bij het creëren van boeiende en geavanceerde webervaringen. Blijf op de hoogte van onze blogs en ontdek hoe je jouw webprojecten naar een hoger niveau kunt tillen.

Less is More

Less is More: De kracht van minimalisme in webdesign

In de wereld van webdesign is er een bekende mantra die keer op keer resonantie vindt: "less is more". Deze eenvoudige uitdrukking belichaamt de kracht van minimalisme en de impact ervan op de gebruikerservaring.

De indeling van je website menu

Het cruciale belang van een goede menustructuur

Ontdek waarom een doordachte menustructuur cruciaal is voor website-navigatie. Leer hoe WebBloxz je kan helpen met advies en oplossingen om bezoekers te behouden en hun zoektocht op je website soepel te laten verlopen.

AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming

AVG en Website/Apps: Hoe en wat?!

Het naleven van de AVG is essentieel voor het bouwen van vertrouwen bij je gebruikers en het voorkomen van juridische problemen. Als eigenaar van een website of webapplicatie is het jouw verantwoordelijkheid om de privacy van gebruikersgegevens serieus te nemen. 

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.