Michel & Marcel van WebBloxz

WebBloxz is opgericht door Michel en Marcel, twee ervaren professionals met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in het bouwen en ontwerpen van websites en webapplicaties.

Michel is een gepassioneerde techneut die zich constant bezighoudt met het bijhouden, leren en toepassen van de nieuwste technieken. Zijn expertise zorgt ervoor dat alle webapplicaties voldoen aan de nieuwste normen en hij besteedt ook veel aandacht aan beveiliging, wat voor hem een essentieel aspect is.

Marcel is een getalenteerde grafisch ontwerper en vormt het creatieve brein achter WebBloxz. Hij is bedreven in het werken met alle Adobe-programma's en weet de wensen van de klant om te zetten in prachtige ontwerpen. Daarnaast beheerst hij de grafische code voor websites (CSS) tot in de puntjes, waardoor hij telkens weer verrassende effecten kan creëren.

Samen vormen Michel en Marcel een complementair team dat zich inzet voor het leveren van hoogwaardige weboplossingen die zowel technisch geavanceerd als visueel aantrekkelijk zijn.

Iedere website moet uniek zijn

Michel en Marcel geloven dat elke website uniek moet zijn, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van hun klanten. Ze streven ernaar om websites te creëren die zich onderscheiden van de massa door middel van unieke ontwerpen, functionaliteiten en gebruikerservaringen. Met oog voor detail en aandacht voor de identiteit van het merk, zorgen ze ervoor dat elke website een op maat gemaakte en authentieke uitstraling heeft. Ze streven naar een perfecte balans tussen esthetiek, gebruiksgemak en technische innovatie, waardoor elke website een opvallende en gedenkwaardige online aanwezigheid wordt.
Tablet carl

Het karakter van het bedrijf in de website verwerken

Bij WebBloxz streven we ernaar om het karakter van elk bedrijf te laten weerspiegelen in hun website. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen identiteit, waarden en doelen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om hun visie en persoonlijkheid te begrijpen, zodat we deze kunnen vertalen naar een op maat gemaakte website. We zorgen ervoor dat het ontwerp, de kleuren, de typografie en de inhoud perfect aansluiten bij de merkidentiteit, waardoor de website niet alleen functioneel is, maar ook een echte weerspiegeling is van het bedrijf en zijn karakter.

Mobiel gala

Luisteren naar de wensen van klant

Bij WebBloxz staan we altijd klaar om te luisteren naar de wensen van onze klanten. We geloven in een nauwe samenwerking, waarbij we aandachtig luisteren naar de behoeften en doelen van onze klanten. Door goed te begrijpen wat ze willen bereiken, kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden die voldoen aan hun verwachtingen. We hechten waarde aan open communicatie en stellen de tevredenheid van onze klanten voorop. Door te luisteren en samen te werken, kunnen we een website of webapplicatie creëren die perfect aansluit bij hun visie en wensen.

Tablet birdfile

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.