Buro Pontifex, uw scheidingsbegeleider in de regio

Pontifex tabler
Pontifex mobiel

Voor Buro Pontifex, een toonaangevend bedrijf in de scheidingsbegeleidingssector, hebben we onlangs een gloednieuwe website ontwikkeld. De eigenaar van Buro Pontifex zocht naar een eenvoudigere manier om de website zelf te beheren en deze up-to-date te houden. Daarom kozen ze voor een WebBloxz-website, waarmee ze kunnen rekenen op een gebruiksvriendig beheersysteem en een moderne codebasis.

Het beheren van een website kan soms een complexe taak zijn, vooral als je geen technische achtergrond hebt. De eigenaar van Buro Pontifex wilde graag meer controle hebben over de inhoud en de mogelijkheid hebben om snel wijzigingen door te voeren zonder afhankelijk te zijn van een webontwikkelaar. Met een WebBloxz-website kan hij nu eenvoudig teksten, afbeeldingen en andere inhoud aanpassen zonder enige technische kennis.

Pontifex totaal

Beschrijving

De samenwerking met Buro Pontifex is een goed voorbeeld van hoe een WebBloxz-website bedrijven in staat stelt om hun online aanwezigheid te verbeteren en zelf de touwtjes in handen te nemen. We zijn er trots op dat we hen hebben kunnen voorzien van een oplossing die hen in staat stelt om snel en gemakkelijk wijzigingen aan te brengen op hun website, zodat ze hun klanten altijd van de meest actuele informatie kunnen voorzien.

Mobiel pontifex

Functies en voordelen

  • Code altijd up-to-date
  • Responsief
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Geen technishe kennis nodig
  • Krachtig online visitekaartje
Tablet pontifex

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.

Bekijk andere projecten