PMC Roosendaal vernieuwd

Pmc mobiel
Pmc tablet

Bij WebBloxz zijn we verheugd om onze nieuwste samenwerking te delen: een gloednieuwe website voor PMC Roosendaal! PMC Roosendaal, gespecialiseerd in het bieden van trainingen voor leidinggevenden en ondernemers, benaderde ons met de wens om hun online platform te vernieuwen. Het oude systeem was niet langer efficiënt voor het beheren van hun trainingen, en WebBloxz heeft deze uitdaging aangepakt met een frisse benadering en een nieuwe website die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook gemakkelijk te beheren.

PMC roosendaal compleet

Beschrijving

Waarom een nieuwe website?

PMC Roosendaal wilde een website die gelijke tred kon houden met hun dynamische en hoogwaardige trainingsaanbod. Het beheren van trainingen op hun oude platform was te omslachtig en tijdrovend, en ze wilden een oplossing waarmee ze snel en effectief wijzigingen konden aanbrengen.

Hoe WebBloxz heeft geholpen:

  1. Gebruiksvriendelijke backend: We hebben een aangepaste backend ontwikkeld die intuïtief is en precies aansluit op de behoeften van PMC Roosendaal. Dit stelt hen in staat om zonder gedoe de inhoud van hun website te beheren.

  2. Eenvoudig trainingen aanpassen: De nieuwe backend maakt het eenvoudig om trainingen aan te passen. PMC Roosendaal heeft nu de flexibiliteit om snel te reageren op veranderingen in hun trainingsaanbod.

  3. Strak en professioneel design: Ons ontwerpteam heeft gezorgd voor een frisse, professionele uitstraling die de kwaliteit van de trainingen van PMC Roosendaal weerspiegelt.

  4. Responsief design: De nieuwe website is volledig responsief, wat een consistente ervaring biedt op alle apparaten - van desktops tot smartphones.

  5. Snelle laadtijden: Snelheid is cruciaal. We hebben ervoor gezorgd dat de nieuwe website snel laadt, zodat bezoekers direct toegang hebben tot relevante informatie.

Resultaat: Een geoptimaliseerde online ervaring

De samenwerking met PMC Roosendaal heeft geresulteerd in een nieuwe website en een verbeterde online ervaring voor zowel het team als de bezoekers. PMC Roosendaal kan nu met vertrouwen en efficiëntie hun trainingen beheren, terwijl de bezoekers genieten van een naadloze en informatieve online omgeving.

PMC Roosendaal mobiel

Functies en voordelen

  • Code altijd up-to-date
  • Responsief
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Betaalbare kwaliteit
  • Goed vindbaar voor zoekmachines
PMC Roosendaal tablet

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.

Bekijk andere projecten