Plandou, Storingen registraties

Plandou mobiel
Plandou tablet

Bij WebBloxz zijn we verheugd om samen te werken met Plandou en hen te voorzien van een op maat gemaakte website die hun product optimaal in de schijnwerpers zet. Voorheen maakte Plandou deel uit van een algemene website, maar door nu een afzonderlijke website te hebben, kunnen we hun product beter belichten en zorgen dat het gemakkelijker vindbaar is in zoekmachines.

Het hebben van een aparte website voor Plandou biedt tal van voordelen. In de eerste plaats stelt dit ons in staat om de volledige focus te leggen op het product en de specifieke behoeften van Plandou. Hierdoor kunnen we de website op maat ontwerpen en functies toevoegen die de gebruikerservaring verbeteren en de conversies verhogen. Dankzij de op Plandou afgestemde website kunnen we hun boodschap effectiever overbrengen en potentiële klanten aantrekken.

Plandou compleet

Beschrijving

Deze samenwerking tussen WebBloxz en Plandou is een geweldig voorbeeld van hoe een op maat gemaakte website de online aanwezigheid van een bedrijf kan versterken en de groei kan stimuleren. We kijken ernaar uit om Plandou te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen en om hen te helpen bij het bereiken van een breder publiek. Samen bouwen we aan een krachtige en professionele online aanwezigheid die de concurrentie voorblijft.

Mobiel plandou

Functies en voordelen

  • Code altijd up-to-date
  • Responsief
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Hetzelfde ontwerp met nieuwe code
  • Goed vindbaar voor zoekmachines
Tablet plandou

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.

Bekijk andere projecten