Joris Wijnen, nieuwe website

Joris mobiel 1
Joris tablet

Laatst hebben we met trots de nieuwe website van Joris Wijnen (ook wel bekend als Chef Soldaat) gelanceerd. Joris is een veelzijdige contentmaker die onder andere werkt voor gerenommeerde klanten zoals de Efteling, Zapp en de Club van Sinterklaas.

Joris Winen Compleet

Beschrijving

Na herhaalde hacks op zijn WordPress-website, nam Joris contact met ons op bij WebBloxz. Om verdere schade te voorkomen, hebben we eerst de website offline gehaald en een 'under construction'-pagina geplaatst. Binnen slechts 2 weken hebben we vervolgens een compleet nieuwe website voor Joris Wijnen ontwikkeld.

In deze nieuwe website hebben we Joris' creatieve ideeën weten te integreren, waardoor hij nu zelf eenvoudig de website kan beheren en elke pagina van zijn portfolio naar wens kan indelen. Met een gebruiksvriendelijk beheersysteem kan hij nu zijn werk op een professionele en persoonlijke manier presenteren aan zijn publiek. Deze nieuwe website is niet alleen veiliger en betrouwbaarder, maar biedt ook een verbeterde gebruikerservaring voor Joris' bezoekers.

Joris is zeer tevreden met het resultaat en kijkt uit naar de mogelijkheden die zijn vernieuwde website hem biedt. Hij is blij met de snelle en efficiënte service van het WebBloxz-team en beveelt ons van harte aan bij anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun online presence.

Joris Wijnen mobiel

Functies en voordelen

  • Code altijd up-to-date
  • Responsief
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Betaalbare kwaliteit
  • Goed vindbaar voor zoekmachines
Joris Wijnen Tablet los

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.

Bekijk andere projecten