Birdfile (en Terrafile)

Birdfile mobiel
Birdfile tablet

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een website en webapplicatie hebben ontwikkeld voor Birdfile (en Terrafile), twee innovatieve platforms voor het beheer van vogels en herpeten. Met trots kunnen we melden dat deze platforms beschikbaar zijn in maar liefst vijf talen, omdat ze zich richten op de Europese markt en een breed publiek willen bedienen.

De keuze om Birdfile en Terrafile in meerdere talen aan te bieden, is gebaseerd op het streven om een inclusieve en gebruikersvriendelijke ervaring te bieden aan vogelliefhebbers en herpetologen over heel Europa. Door de platforms in verschillende talen beschikbaar te stellen, kunnen gebruikers gemakkelijk navigeren, informatie vinden en communiceren in hun moedertaal. Dit vergroot de toegankelijkheid en maakt het gebruik van Birdfile en Terrafile voor iedereen gemakkelijker, ongeacht hun taalvaardigheid.

Birdfile compleet

Beschrijving

Onze inzet voor meertaligheid gaat hand in hand met ons streven naar kwaliteit en gebruiksgemak. Bij het ontwikkelen van de websites en webapplicaties voor Birdfile en Terrafile hebben we ervoor gezorgd dat ze niet alleen functioneel en intuïtief zijn, maar ook dat ze zich aanpassen aan verschillende apparaten en schermformaten. Met behulp van responsief webdesign hebben we ervoor gezorgd dat de inhoud en functionaliteit van de platforms automatisch aanpassen aan de schermgrootte van de gebruiker, of ze nu een desktopcomputer, tablet of mobiel apparaat gebruiken. Dit zorgt voor een consistente en optimale gebruikerservaring, ongeacht het gekozen apparaat.

Mobiel birdfile

Functies en voordelen

  • Code altijd up-to-date
  • Responsief
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Hetzelfde ontwerp met nieuwe code
  • Goed vindbaar voor zoekmachines
  • Multilanguage (5 talen)
Tablet birdfile

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.

Bekijk andere projecten