Bij Kim Natuurlijk, paardrijden in de natuur

Bij kim tablet
Bij kim mobiel 1

In de wereld van webdesign en ontwikkeling is het niet ongewoon om verhalen te horen over teleurstellingen bij het bouwen van websites. Ondernemers die veel tijd, energie en geld hebben geïnvesteerd in het creëren van hun online aanwezigheid, om vervolgens geconfronteerd te worden met een gebrekkige website en een gevoel van teleurstelling.

Bij Kim compleet

Beschrijving

Kim, de eigenaar van Bij Kim Natuurlijk, had al een eerdere ervaring met een andere webbouwer die haar diep teleurgesteld had achtergelaten.

Toen Kim bij ons kwam, was ze sceptisch en voorzichtig, en dat begrijpen we maar al te goed. We waren vastbesloten om haar vertrouwen te herstellen en haar een website te bieden die haar visie en merk op de juiste manier zou weergeven. Met WebBloxz wilden we haar teleurstelling transformeren in blijdschap en succes.

Het eerste wat we deden was goed luisteren naar Kim. We wilden haar behoeften, doelen en visie begrijpen. Ze had specifieke ideeën over hoe ze haar diensten wilde presenteren en welke functies ze op haar website wilde hebben. Door open communicatie en nauwe samenwerking hebben we een duidelijk beeld gekregen van wat ze nodig had.

Mobiel Bij Kim

Functies en voordelen

  • Code altijd up-to-date
  • Responsief
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Geen technishe kennis nodig
  • Krachtig online visitekaartje
  • Vertrouwen terug bij onderneemster
Tablet Bij Kim

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.

Bekijk andere projecten