Scherm met HTML code

De kosten van zelf een website maken vs. laten bouwen

Als ondernemer of professional begrijp je waarschijnlijk het belang van een online aanwezigheid. Een website is tegenwoordig essentieel om je bedrijf te presenteren, klanten te werven en je merk te promoten. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van het laten bouwen van een website in vergelijking met het zelf maken ervan? Laten we eens in detail kijken.

Zelf een website maken: De verborgen kosten

Voor veel mensen lijkt het zelf bouwen van een website een kostenefficiënte optie. Er zijn talloze online platforms en tools beschikbaar waarmee je zonder technische kennis een website kunt maken. Maar voordat je deze route inslaat, overweeg de verborgen kosten:

1. Tijdsinvestering: Het zelf maken van een website kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Tijd die je beter kunt besteden aan je kernactiviteiten. Bedenk eens wat jouw uurtarief is. Als je de uren die je aan het bouwen van de website besteedt omrekent naar je uurtarief, zou je wel eens duurder uit kunnen zijn dan wanneer je het laat doen.

2. Professionele uitstraling: Zelfgemaakte websites ogen vaak niet zo professioneel als die van een webdesigner. Je website is vaak het eerste wat klanten zien, en de eerste indruk is belangrijk. Een slecht ontworpen of verouderde website kan potentiële klanten afschrikken.

3. Technische uitdagingen: Het bouwen van een website omvat technische aspecten zoals hosting, domeinregistratie, beveiliging en updates. Zelfs met gebruiksvriendelijke platforms kunnen technische problemen ontstaan die kostbare tijd en moeite vergen om op te lossen.

Professionele websitebouw: Waar voor je geld

Aan de andere kant kan het laten bouwen van een website door professionals, zoals WebBloxz, aanzienlijke voordelen bieden:

1. Tijdbesparing: Jouw tijd is kostbaar. WebBloxz kan snel en efficiënt een professionele website voor je ontwerpen, zodat jij je kunt richten op je bedrijf.

2. Maatwerk en kwaliteit: Een op maat gemaakte website door experts zal zich onderscheiden van de concurrentie en betere resultaten opleveren. Een professionele uitstraling en functionaliteit zijn gegarandeerd.

3. Onderhoud en support: WebBloxz biedt niet alleen ontwerp- en ontwikkelingsdiensten, maar ook doorlopend onderhoud en support. Je hebt altijd een team van experts tot je beschikking om eventuele problemen snel op te lossen.

En het beste nieuws? Bij WebBloxz kun je al een professionele website laten maken voor slechts € 499,-. Dit betekent dat je geen fortuin hoeft uit te geven om een website van hoge kwaliteit te hebben.

Dus voordat je besluit om zelf aan de slag te gaan met een doe-het-zelfwebsite, overweeg de verborgen kosten en de voordelen van professionele websitebouw. Bij WebBloxz staan we klaar om je te helpen je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen zonder dat het je een fortuin kost. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw online doelen kunnen realiseren.

Klaar om te beginnen? Neem contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend gesprek.

Wil je meer
informatie?

Indien je meer informatie wenst, helpt ons team jou graag verder.