WAT KLANTEN VAN ONS ZEGGEN
Zelf ervaren!

"Het team van : Met heel veel liefde trouwbeurs is erg blij met de nieuwe website gemaakt door Marcel, Webbloxz. We hebben het contact, de snelle levering en kundigheid als heel prettig ervaren!"

www.metveelliefdetrouwbeurs.nl

Het team van met veel liefde trouwbeurs
Eigenaar @ met veel Liefde trouwbeurs

"Recent de website van Beljaars Verzekeringen & Hypotheken opgeleverd. Proces is zeer goed verlopen. Er is goed meegedacht met onze wensen. Fijne samenwerking. WebBloxz is zeker aan te bevelen."

www.beljaarsverzekeringen.nl

Richard Beljaars
Eigenaar @ Beljaars verzekeringen & hypotheken

"De combinatie van samen bouwen is een uitkomst. Zelf heb je een beeld bij een website, maar niet de kennis. WebBloxz biedt deze oplossing om het samen te doen.

Samen met bouwer Marcel heb ik een fijne samenwerking mogen ervaren. Het werken met Webbloxz is eenvoudig en kan iedereen beheren, dat is een toegevoegde waarde als je zelf elementen wil aanpassen in je website."

www.letthecashflow.nl

Ramon van de Kasteele
Eigenaar @ Let the cash flow

"In een woord : TOP!
Het vernieuwen van de website is nog nooit zo snel gegaan. Het is veel makkelijker dan alle voorgaande websites die wij online hadden staan. Met een paar simpele klikken kan je de hele website veranderen.

Wat nog een groot voordeel is, is dat er enorm veel keuze is in hoe je het er uit wilt laten zien. Ik ben erg blij dat ik voor WebBloxz heb gekozen!

Echt een aanrader."

www.vogelfreak.nl

Jan de Bruin
Eigenaar @ Vogelfreak

"Goede persoonlijke service.
Een website in een hand om draai een echte aanrader."

www.agrozon.nl

Robin den Boer
Eigenaar @ Argrozon

"Bevlogen ondernemers met een oog voor de wensen van de klant. Vragen worden snel opgepakt en net zo snel opgelost. Je bent geen nummer bij WebBloxz.

Kortom: Goed werk, goede prijs, goede mensen en een prima service. Aanrader!"

www.meiresonne.com

Willem Meiresonne
Directeur @ Meiresonne Fiscaal Advies BV

Gemaakt voor jouw gemak