WebBloxz Plus

WebBloxz Compleet (Plus)

Een maatwerk website met up-to-date techniek. Een website die jaren mee kan, goed oogt en goed gevonden wordt.

Offerte aavragen

WebBloxz Compleet (plus)

Een maatwerk website voor jouw bedrijf.

Het Compleet pakket bevat een maatwerk website met beleving, wij bouwen een ontwerp dat past bij jouw bedrijf en geven het een extra beleving door het gebruik van mooie afbeeldingen. Jouw website zal opvallen tussen de concurenten door zijn ontwerp en beleving.

Door de nieuwste technieken te gebruiken is jouw website ook goed te bezoeken met mobiele aparraten. Veel mensen surfen tegenwoordig via een smartphone of tablet (meer dan 60%) even snel naar een website. Kijk naar jezelf, kom je op een website met te kleine teksten of geen mobiel menu dan ga je al verder zoeken.

Ook vullen wij je maatwerk website voor je met door jouw aangeleverde teksten of afbeeldingen of halen we deze van je huidige website. Je kunt ook de teksten laten (her)schrijven door onze tekstschrijver, en om de foto's niet te vergeten onze fotograaf maakt professionele foto's van jouw bedrijf en/of producten.

Met WebBloxz Compleet heb je dus een compleet gevulde, grafische mooie en technisch goede maatwerk website voor een mooie prijs. Samen met hosting, SSL, mail, het instellen van SEO en Google Analytics ben je in no-time online met je (nieuwe) website en kunnen zoekmachines jouw website gelijk goed indexeren.