Imac op tafel

Samen met professionals een goede website bouwen die past bij jouw bedrijf

In een workshop leer je de ins en outs van WebBloxz, hoe je er makelijk en snel je website mee kunt bouwen. Maar ook hoe je instellingen kunt doen om jouw website voor Google te optimaliseren. Tijdens het bouwen van de website kun je hulp en advies vragen aan onze professionals. Na de workshop is je website klaar en kun jij je tijd gaan besteden aan waar je echt goed in bent.

€ 24,95 p/m

Bestellen Gratis proberen

Samen je website bouwen tijdens een workshop

Met het "Samen bouwen" gaan wij je website voor zo'n 50% maken. Dat wil zeggen wij bouwen een aantal pagina's en stijlen blokken die je later zelf weer kunt gebruiken. Jij levert een aantal onderdelen aan zoals je logo en gewenste pagina's.

We kijken ook mee met het materiaal dat je wilt gaan gebruiken en geven daar ook tips of kunnen je helpen aan andere misschien wel betere materialen.

Dan gaan we met al die informatie aan de slag, en bouwen de website zover dat jij hem kunt vullen en verder uitbreiden. We kunnen ook Google analitycs instellen of je helpen met het verzinnen van goede, Google vriendelijke titels. Na het bouwtraject krijg je een uitleg over het gebruik van WebBloxz en de diverse instellingen. 

Heb je na de het bouwtraject nog vragen dan kun je altijd kijken op de "Hulp nodig?" pagina of de vraag al eens gesteld is. Bij How to kun je nog tutorials bekijken om je het gebruik van WebBloxz eigen te maken. En weet je het echt niet meer dan kun je nog een ticket aanmaken met je vraag via support@webbloxz.nl

Mocht je bestaande blokken willen laten aanpassen of een blok helemaal voor jouw website laten maken. Ook dat kan! Jij geeft aan wat je erin wilt hebben en wij bouwen hem voor je. Dat blok is dan alleen beschikbaar voor jouw website en is dus uniek.

Wil je een app waarmee je bijvoorbeeld je projecten makelijk kunt beheren? Hierin kunnen we je ook voorzien, zet je wensen in een mail en laat het ons weten. Zo gaat jouw website nog beter voor jouw bedrijf werken.

Imac op tafel

Samen maken we een professionele website

50 /50 Deal, wij bouwen de website, jij vult hem! Deal?

Logo WebBloxz

Gemaakt voor jouw gemak.

Google plus