paar handen op keyboard laptop

Ontzorgd worden? Laat ons je website bouwen.

Wil je een goede website, maar heb je geen tijd om het zelf of samen met ons te doen? Laat ons dat je website bouwen met WebBloxz. Jij levert ons de nodige informatie en wij bouwen jouw website. Daarna kun je hem makelijk en snel aanpassen en voorzien van actuele teksten en afbeeldingen of producten, nieuws etc..

€ 34,95 p/m + €399,- eenmalig

Bestellen Gratis proberen

Je website laten bouwen door onze professionals

Met het aangeleverde materiaal gaan onze professinals voor je aan de slag. Wij gaan de pagina's aanmaken en vullen die jij aangegeven hebt. Dan controleren we de aangeleverde materialen en geven daar feedback op als dat nodig mocht zijn.

Wanneer jouw website klaar is dan zullen wij je hierover informeren. Daarna heb je de tijd om alles te controleren voor we de website live zetten.

Als de website live staat heb je altijd de mogelijkheid om zelf aanpassingen te blijven doen via mijn.webbloxz.nl

Heb je vragen dan kun je altijd de "Hulp nodig?" pagina raadplegen, staat je vraag er niet tussen dan kun je een ticket aanmaken via support@webbloxz.nl

Mocht je bestaande blokken willen laten aanpassen of een blok helemaal voor jouw website laten maken. Ook dat kan! Jij geeft aan wat je erin wilt hebben en wij bouwen hem voor je. Dat blok kan alleen jij in je website gebruiken en is dus uniek.

Wil je een app waarmee je bijvoorbeeld je projecten makelijk kunt beheren? Hierin kunnen we je ook voorzien, zet je wensen in een mail en laat het ons weten. Zo gaat jouw website nog beter voor jouw bedrijf werken.

paar handen op keyboard laptop

Te druk? Laat ons dan jouw website bouwen

Wij bouwen jouw website aan de hand van aangeleverde materiaal.

Logo WebBloxz

Gemaakt voor jouw gemak.

Google plus