Veelgestelde vragen

Hieronder staan vragen die wij vaak krijgen, kijk eens of jouw vraag er misschien tussen staat zodat je gelijk het antwoord op jou vraag hebt. Mocht je vraag er niet tussen staan dan kun je een ticket aanmaken door een mail te sturen naar support@webbloxz.nl dan heb je binnen .

Algemene vragen

Vragen over abonnementen en administratieve zaken

Kan ik WebBloxz gratis proberen?

Ja, WebBloxz is gratis te gebruiken. Mits een account langer dan een maand niet gebruikt wordt zal een keuze gemaakt moeten worden tussen een abonnement of verwijdering van het account.

Moet ik zelf hosting regelen voor de nieuwe website?

Nee, WebBloxz is inclusief hosting en de domeinnaam is zelfs gratis voor 1 jaar. Wanneer je al een website online heb staan dan adviseren wij om je domeinnaam te verhuizen en hosting te bij de oude partij te beëindigen wanneer de nieuwe website klaar staat om live te gaan.

WebBloxz 

Vragen over de werking van het systeem

Hoe is de backup geregeld?

Elke dag wordt er een backup gemaakt van jouw website. Bij calamiteiten kan maximaal voor 1 dag werk verloren zijn bij het terug plaatsen van een backup. Deze kans wordt echter zeer klein geschat omdat de servers reduntant zijn opgesleld.

Wat voor bestand kan ik het beste gebruiken voor mijn logo

Voor je logo kun je het beste SVG bestand gebruiken met een een breedte van 200px. LET OP, dit moet wel in de code van het SVG bestand worden opgenomen. Heb je geen SVG bestand van je logo dan kun je die bij ons laten maken, voor meer informatie kun je op de extra diensten pagina kijken bij "Vectoriseren logo". Ook kun je een PNG bestand met een transparante achtergond gebruiken of een JPEG bestand met dezelfde achtergrond kleur die je gebruikt in de balk waar je het logo in gaat zetten, voor beide geld ook een breedte van 200px. 

Hoe flexibel is het systeem in de opmaak?

Je kan heel gemakkelijk gebruik maken van de vooraf vormgegeven blokken en deze kan je naar wens aanpassen. Daarnaast kunnen wij tijdens een workshop sommige kleine dingen in de broncode aanpassen om de kerst op de taart te zetten. 

Hoe maak ik mijn website beter vindbaar?

Het is noodzakelijk om de kernwoorden van je bedrijf regelmatig in de titel en teksten terug te laten komen om daarop vindbaar te worden. Daarnaast kan je dit met WebBloxz uitstekend beheren. Ook kunnen we tijdens een workshop hier meer uitleg over geven. Bekijk ook eens onze tutorial over SEO op de "How to" pagina of lees onze SEO tips.