Advocaat in overleg
Altijd een veilige website voor advocaten

Veilig gegevens versturen en een veilige website

De vertrouwde partner voor advocaten websites

Veilig en niet te hacken

Als advocaat moet je er toch niet aandenken dat gegevens die klanten versturen via de website onderschept en openbaar gemaakt worden? Of dat je website gehacked wordt en alle gegevens van je klanten op staat liggen? En wat te denken dat je clienten mist omdat je website niet goed werkt op een tablet of mobiele telefoon?

WebBloxz websites zijn altijd voorzien van een SSL certificaat waardoor informatie altijd versleuteld en dus veilig verzonden wordt vanuit formulieren op de website. Ook werken WebBloxz websites zonder database en zijn daardoor niet te hacken, immers is een database altijd de zwakke schakkel binnen een website. 

Daarnaast is de techniek van WebBloxz websites altijd up-to-date en op alle mobiele apparaten goed te bekijken. Ook voor Google is goede techniek belangrijke, is de techniek up-to-date dan krijg je van Google al een betere ranking. 

De voordelen van WebBloxz

Standaard SSL Certificaat (HTTPS)

Niet te hacken

Geschikt voor alle devices (responsive)

Techniek is altijd up-to-date

Continu uitbreidingen en vernieuwingen

Wat is WebBloxz

Jouw bedrijf of organisatie is modern en in ontwikkeling. Dat verlang je ook van je website. Daarop moet je elke nieuwe ontwikkeling direct kunnen volgen. En daarom kies je voor de makkelijke en snelle methode van WebBloxz. Met deze unieke formule bouwen wij je website op met flexibele blokken. Elk blok kan je verplaatsen en aanpassen zo vaak als je wilt. Zo heb je steeds een uniek en modern ontwerp, geschikt voor laptop, mobiel en tablet.

Ik heb interesse

Verstuur mijn gegevens